veckobrev v 42

Hej!

 

Denna veckan har flutit på bra. Det har bl.a. varit Hannas första vecka utan Regina och det har gått jätte bra, hoppas att hon ska trivas i klassen. Mattediagnosen gick fortare än vi trodde så jag behövde bara 1,5 dag istället för planerade 3. Det ska bli rolig att få delge er resultatet på utvecklingssamtalet.

Annars har vi arbetat med fler, färre, mindre än, större än och femkompisar på MA. Vi har fortsatt med temat trafiken på SO. Barnen har fått med sig en reflex hem som jag hoppas att de får god användning av. Det är oerhört viktigt för barnens säkerhet att de använder reflexer nu när det börjar bli mörkt ute. I SV så har vi arbetat med bokstaven Ee och repeterat bokstaven Ss eftersom vi arbetar med läseboken och dess arbetsbok parallellt med bokstavsarbetet.

 

Nästa vecka så ska vi avsluta temat trafik i SO och lära oss om igelkotten på NO. Vi kommer att arbeta med FN utöver det andra arbetet, vi kommer bl.a. att måla flaggor utifrån barnens ursprung. Detta eftersom det är FN-dagen den 24:e oktober. Vi ska fira detta i gymnastikhallen. Några av dagarna nästa vecka kommer Sjöboskolan att få besök av skolinspektionen. De har valt ut några skolor i Borås som man ska besöka. Sjöboskolan är en av dessa utvalda skolor. Inget besök är inbokat i vår klass, men de kommer att gå runt så kanske de även dyker upp hos oss eller möter oss på gården. Annars fortsätter arbetet på som vanligt och nästa vecka händer inget särskilt utöver det vanliga skolarbetet.

 

Trevlig helg! Vi ses nästa vecka! /Emma (emkama.se)

 

Vecka 42:

måndag: IDROTT

tisdag:

onsdag: IDROTT

torsdag:

fredag: MUSIK

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *