Veckobrev 49

Veckobrev v 49

 

Hej!

 

Ännu en fin vecka till enda. Vi har denna vecka avslutat temat berättelser ur bibeln i SO. Sista var Jesus födelse, detta är en naturlig övergång till det temat som vi kommer ha fram till skolavslutningen nämligen jul. I Torsdags så började vi öppna adventskalendern. Vi pratade om vad en adventskalender är och varför den har 24 luckor. Detta blev till ett spontant samtal om julfiranden i familjerna. De är så härligt pratglada och kloka. Sedan tittade vi på Julkalendern Sunes jul, detta ska vi fortsätta med varje dag fram till skolavslutningen. På fredagen uppmärksammade vi andra advent. Vi tittade på lördagens och söndagens avsnitt av Sunes jul och barnen fick mumsa på de sista pepparkakorna.

Annars har arbetet flutit på som vanligt. Veckans bokstav var Ää i SV och jobbade extra med siffrorna 7 och 8 samt subtraktion.

 

Nästa vecka är även det en vanlig vecka, men i julens tecken. På torsdagarna fortsätter vi att träna inför skolavslutningen. Vi har även fått en tid som vi kan öva i idrottshallen. De är jätte duktiga. De ser med spänning fram emot sitt uppträdande. Närmare info om skolavslutningen kommer snart.

 

Trevlig helg! /Emma

 

Vecka 49:

måndag: IDROTT

tisdag:

onsdag: IDROTT

torsdag:

fredag: MUSIK

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *