Veckobrev v 36

 

Hej!

I SO har vi börjat arbeta med temat hälsa. Vi har pratat om vad man behöver för pusselbitar för att må bra. Barnen hade massor med bra förslag och vi fick en intressant diskussion.

I SV har vi bla pratat om konsonanter. Vi har även pratat om hur vi har fått våra namn och lite om vad de betyder. ”Nynallen” i Diamantjakten fick ju namnet Maj-Björn. Så spännande och roligt att höra barnen berätta. Vi har även fortsatt följa pojken och Tigerns  äventyr genom Sverige. Nu är pojken i Göteborg och Tigern i Vadstena. Denna resa är främst för att träna läs- och hörförståelse men även lite geografi kommer in i arbetet.

I MA har vi fortsatt att arbeta med tiotal och ental. Hur man subtraherar och adderar dessa och vad som är vad. Det är fortfarande lite knepigt för en del men det ger sig mer och mer. Många skräms av höga tal.

 

Fotograferingen på onsdagen gick jätte bra. Ni har så fina barn allihop!

 

Nästa vecka är det mesta som vanligt med undantag att vi ska springa kretsloppet på onsdagen och därför utgår dessvärre musiken.

 

OBS! På torsdagen den 14/9, alltså nästa vecka, är det dags för föräldramöte kl 18:00-19:00 se bifogad inbjudan för mer information.

 

Tack för denna vecka! /Emma     emkama.se

 

V37:

måndag: BAD röd grupp, läxa in

tisdag: BAD gul grupp

onsdag: Kretsloppet, läxa ut

torsdag: Föräldramöte kl 18-19

fredag: IDROTT

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *