Veckobrev v 51-02

 

Hej!

 

Nu är vi inne på de allra sista dagarna på denna första termin tillsammans. Den har gått så fort. Nu stundar en välbehövlig och välförtjänt ledighet så laddar vi ordentligt inför nästa.

Denna sista hela vecka har vi gjort mycket. På tisdagen var vi i idrottshallen och tittade på femmornas luciatåg. Barnen började sjunga med när tomtarna i tåget sjöng  ”midnatt råder”, så jag fick tysta de, men det bådar ju gott inför skolavslutningen i alla fall. Det var fint och stämningsfullt. På torsdagen gick vi till biblioteket. Alla lånade nya bänkböcker och de som hade lämnat tillbaka övriga lånade nya.

 

Nästa vecka går vi i skolan som vanligt måndag och tisdag. Det är dock ingen idrott på måndag. Vi kommer att ha julröris hela skolan i idrottshallen istället. På tisdag ska vi blanda alla ettor och julpyssla. På onsdag är det dag för skolavslutning. Vi samlas i klassrummet kl 08:30 så jag får säga hej då ordentligt innan lovet. Vi går tillsammans till skolavslutningen som börjar kl 09:00. Barnen får gärna ha på sig tomteluvor på skolavslutningen eftersom vi ska framföra ”midnatt råder”.

 

Vårterminen börjar tisdag 10/1 kl 08:10.

 

måndag: Julröris

tisdag: Julpyssel

onsdag: Skolavslutning, barnen börjar kl 08:30!

torsdag: LOV

fredag: LOV

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *