Veckobrev v 50

 

Hej!

 

Veckan började med att hälsa Kristoffer välkommen tillbaka efter att ha varit borta en lång tid i USA. Han har varit saknad av kompisarna och mig. På torsdagen visade han en PowerPoint för klassen om han äventyr i USA. Han hade även med sig nordamerikanska sedlar och mynt. Spännande och intressant.

Veckan har flutit på bra och i onsdags så övade vi inför julavslutningen i idrottshallen. Det blev mer verkligt då och det lät jätte fint. Vi kommer att från och med nu öva lite varje dag. Vi är alla pirriga och förväntansfulla. Theodore i vår klass har fått i uppdrag att vara en utav tre programledare, kul! Även i klassrummet syns julen mer och mer. På torsdagen började vi tillverkningen av en kyrkby som känns lite julig. Vi får se vad det blir av den tillslut.

På fredagen överraskade vi barnen med att en ambulans kom på besök. Anders som är ambulanssjuksköterska berättade om ambulansen och barnen fick sitta i den och titta runt. Givetvis fick vi lyssna på syrenerna och se blåljusen. Det var häftigt.

 

Nästa vecka händer det massor med saker förutom det vanliga skolarbetet så ska vi titta på Luciatåg i Idrottshallen kl 10:00. Det är skolans femmor som håller i detta.

På torsdagen är det dags för ett besök på biblioteket igen. Som vanligt är därför ryggsäck extra viktigt. Har man lämnat sina böcker så får man låna två valfria böcker att ta med sig hem och en lättläst bok som stannar kvar i bänken.

På fredagen ska barnen fluorlacka tänderna.

Annars så kommer vi bl.a. att arbeta med bokstaven Åå i SV och addition och subtraktion i MA.

 

Trevlig helg! /Emma

 

Vecka 50:

måndag: IDROTT

tisdag: Femmorna har LUCIATÅG för skolan i idrottshallen.

onsdag: IDROTT

torsdag: BIBLIOTEKET

fredag: MUSIK, FLUOR

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *