Veckobrev v 48

 

Hej!

Vilken härlig vecka vi har haft! Denna vecka har vi arbetat främst med siffran 6 i MA, gjort mattematikövningar och lekar med den siffran i extra fokus. I SV har vi arbetat på som vanligt i den magiska kulan och Dd har varit veckan bokstav. I SO har vi fortsatt med temat om bibeln och gamla testamentet. Denna vecka handlade om Noas ark. Vi har sett film, ritat och skrivit.

I tisdags hade vi besök av Maximus pappa. Ni föräldrar är välkomna bara ni skickar ett mail först så ni inte råkar komma en dag då det passar mindre bra. Ni är så välkomna. Detta är uppskattat av framförallt era egna barn.

I torsdags begav vi oss med bussen ner till Regionsteatern Väst och tittade på teatern Love Bombing. Barnen skötte sig exemplariskt och vi hade en mycket givande och härlig stund. När vi kom tillbaka så arbetade vi kring vad vi hade upplevt och vad vi tyckte om teateruppsättningen. Så detta hoppas jag vi kommer att göra många fler gånger.

På fredagen gick vi upp till sjöbokyrkan och tittade på ljuståget. Vi pratade även om Advent då den första advent infaller nu på söndag. Barnen fick pepparkakor att mumsa på.

 

Nästa vecka händer inget särskilt utan arbetet kommer att rulla på som vanligt. Vi kommer att jobba extra med siffran 7 i MA. Bokstaven Ää i SV och Julevangeliet i SO.

 

Trevlig helt! /Emma

 

.Vecka 47:

måndag: IDROTT

tisdag:

onsdag: IDROTT

torsdag:

fredag: MUSIK

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *